Burgeri De Curcan
Reteta burgeri de curcan este gata în aproximativ 24 de ore și 30 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.02 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica r miere, sare și piper, sare și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 62 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Burgeri De Curcan, Burgeri De Curcan, și Burgeri De Curcan.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți împreună într-un bol mic muștarul, mierea, sucul de portocale, coaja de lămâie, sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 30 de minute și până la 24 de ore pentru a permite aromelor să se contopească.
Pentru burgeri: Preîncălziți grătarul la înălțime. Formați carnea în patru burgeri de 6 uncii. Dacă nu veți găti imediat, păstrați burgerii la rece la frigider.
Presărați burgerii pe ambele părți cu sare și piper. Grătiți până la fiert, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. În ultimele minute de gătit, adăugați 2 felii de brânză la fiecare burger, acoperiți grătarul și lăsați brânza să se înmoaie ușor, aproximativ 1 minut.
Puneți burgerii pe chifle, stropiți cu o parte din muștarul Meyer cu miere de lămâie și acoperiți cu câteva crenguțe de năsturel.
Se servește cu muștar suplimentar pe lateral.