Burgeri de creveți Teriyaki cu Salsa de ananas la grătar, slănină și brânză albastră

Burgeri de creveți Teriyaki cu Salsa de ananas la grătar, slănină și brânză albastră
Burgeri de creveți Teriyaki cu Salsa de ananas la grătar, slănină și brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 523 calorii, 46G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. 2122 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de slănină, ulei de susan, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Teriyaki Salsa de ananas la grătar cu Jalapenos confiate și slănină, Burgeri cu brânză albastră cu ananas la grătar, și Tacos de creveți și ananas la grătar Teriyaki cu Jalapeno confiat și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tocați 1/3 din creveți într-un robot de bucătărie împreună cu usturoiul, ghimbirul, sosul teriyaki, uleiul de susan și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se amestecă creveții tocați în creveții tocați împreună cu suficient pesmet încât amestecul să se țină împreună, se formează 4 torturi și se răcește la frigider pentru cel puțin 30 de minute.Ungeți grătarul, încălziți la mediu-înalt și gătiți până când creveții devin roz, aproximativ 3-5 minute pe fiecare parte.Asamblați burgerii și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista