Burgeri de creveți cu sos Tartar dulce și picant

Burgeri de creveți cu sos Tartar dulce și picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de creveți cu sos Tartar dulce și picant. Această rețetă servește 4 și costă 3,8 USD pe porție. O porție conține 454 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos tartar picant, sare, biscuiți de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos Tartar dulce și picant, Burgeri De Somon Cu Sos Tartar De Mărar, și Burgeri de somon cu sos de iaurt-tartar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți creveții; devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Tăiați fiecare creveți în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Căptușiți o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu folie de aluminiu. Se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă împreună oul și următoarele 4 ingrediente până se amestecă; se amestecă țelina, ceapa verde și pătrunjelul. Îndoiți creveții și firimiturile de cracker (amestecul va fi foarte gros). Formați în chiftele de 4 (4 inci lățime, 1 inci grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Așezați chiftelele pe tigaia pregătită. Acoperiți și răciți 1 până la 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați la congelator și înghețați 30 de minute.
7
Înveliți grătarul de gătit rece al grătarului cu spray de gătit și puneți-l pe grătar. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Burgeri la grătar, acoperiți cu capac la grătar, 4 până la 5 minute sau până când burgerii se ridică ușor de pe grătarul de gătit folosind o spatulă mare. Întoarceți burgerii și grătiți 4 până la 5 minute sau până când creveții devin roz și burgerii sunt gătite și ușor crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Grătați chiflele, tăiați părțile în jos, 1 până la 2 minute sau până când sunt ușor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Serviți burgeri pe chifle cu sos Tartar picant dulce și salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Garnisiți, dacă doriți.
11
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit biscuiți de pâine de porumb Keebler Town House Bistro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În37 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista