Burgeri de ciuperci Portabella cu maioneză de ardei roșu

Burgeri de ciuperci Portabella cu maioneză de ardei roșu
Rețeta burgeri de ciuperci Portabella cu maioneză de ardei roșu este gata în aproximativ 2 ore și 40 de minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 2,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 334 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de chifle de hamburger, capace de ciuperci portobello, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bine. Încercați Burgeri De Ciuperci Portabella, Burgeri de ciuperci Kasha cu maioneză Chipotle, și Turcia-burgeri de ciuperci cu Scallion-maioneza de lamaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ciupercile într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați sos de soia, oțet balsamic și usturoi. Sigilați punga și agitați pentru a combina ingredientele; marinați ciupercile la temperatura camerei timp de 2 până la 3 ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați ardeiul gras roșu pe grătar și grătați până când pielea este blisterată și carbonizată, întorcându-se des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Transferați ardeiul într-un bol și acoperiți cu folie de plastic; lăsați piperul să se răcească. Când ardeiul este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați și aruncați pielea, tulpinați și semănați ardeiul și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Amestecați ardeiul în maioneză într-un bol și amestecați ardeiul cayenne. Se răcește maioneza cu ardei roșu până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
MaionezăMaioneză
Ardei RoșuArdei Roșu
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Grătați capacele de ciuperci marinate până se rumenesc și suculente, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Serviți ciupercile pe chifle, acoperite cu maioneză de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Ardei RoșuArdei Roșu
CiuperciCiuperci
RolaRola
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista