Burgeri de ciuperci Portabella cu maioneză de ardei roșu
Rețeta burgeri de ciuperci Portabella cu maioneză de ardei roșu este gata în aproximativ 2 ore și 40 de minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 2,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 334 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de chifle de hamburger, capace de ciuperci portobello, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bine. Încercați Burgeri De Ciuperci Portabella, Burgeri de ciuperci Kasha cu maioneză Chipotle, și Turcia-burgeri de ciuperci cu Scallion-maioneza de lamaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciupercile într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați sos de soia, oțet balsamic și usturoi. Sigilați punga și agitați pentru a combina ingredientele; marinați ciupercile la temperatura camerei timp de 2 până la 3 ore, întorcând punga ocazional.
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Așezați ardeiul gras roșu pe grătar și grătați până când pielea este blisterată și carbonizată, întorcându-se des, aproximativ 10 minute.
Transferați ardeiul într-un bol și acoperiți cu folie de plastic; lăsați piperul să se răcească. Când ardeiul este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați și aruncați pielea, tulpinați și semănați ardeiul și tocați.
Amestecați ardeiul în maioneză într-un bol și amestecați ardeiul cayenne. Se răcește maioneza cu ardei roșu până la servire.
Grătați capacele de ciuperci marinate până se rumenesc și suculente, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Serviți ciupercile pe chifle, acoperite cu maioneză de ardei roșu.