Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de ceapă franceză la grătar. Această rețetă servește 8 și costă 1,98 USD pe porție. O porție conține 541 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, scânduri de murături, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri De Ceapă Franceză, Burgeri De Ceapă Franceză, și Burgeri De Ceapă Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Se amestecă carne de vită, amestec de supă (uscat), baie de ceapă, pesmet și piper. Formați amestecul în 8 chiftele de aproximativ 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Ceapa Dip
Amestec De Supă
Piper
Carne De Vită
3
Grătarele de grătar descoperite la 4 până la 6 inci de la foc mediu 10 până la 15 minute, rotind o dată, până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
4
Așezați frunzele de salată și feliile de roșii pe jumătățile inferioare ale rulourilor; se acoperă cu burgeri, ketchup și murături. Se acoperă cu jumătățile de rulou rămase.