Burgeri De Ceapă Franceză La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de ceapă franceză la grătar. Această rețetă servește 8 și costă 1,98 USD pe porție. O porție conține 541 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, scânduri de murături, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri De Ceapă Franceză, Burgeri De Ceapă Franceză, și Burgeri De Ceapă Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Se amestecă carne de vită, amestec de supă (uscat), baie de ceapă, pesmet și piper. Formați amestecul în 8 chiftele de aproximativ 3/4 inch grosime.
Grătarele de grătar descoperite la 4 până la 6 inci de la foc mediu 10 până la 15 minute, rotind o dată, până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 71°.
Așezați frunzele de salată și feliile de roșii pe jumătățile inferioare ale rulourilor; se acoperă cu burgeri, ketchup și murături. Se acoperă cu jumătățile de rulou rămase.