Burgeri de cartofi dulci și fasole neagră de inspirație africană
Rețeta de cartofi dulci de inspirație africană și burgeri de fasole neagră ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 119 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de gluten vital de grâu, fulgi de ovăz, piper măcinat plus 1/4 linguriță. cardamomul măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burgeri De Fasole Neagră Cu Cartofi Dulci, Burgeri De Fasole Neagră Cu Cartofi Dulci, și Burgeri De Fasole Neagră Cu Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Așezați cartofii dulci într-un robot de bucătărie.
Adăugați jumătate din fasolea neagră scursă, împreună cu untul de arahide, usturoiul și toate condimentele. Procesați scurt până când totul este combinat și cartofii sunt piure. (Puteți face acest lucru și într-un castron cu un tocător de cartofi și multă acțiune la încheietura mâinii.) Scoateți amestecul de cartofi într-un bol mare de amestecare.
Adăugați fasolea neagră rămasă, ceapa, ardeiul verde și ovăzul. Se amestecă bine pentru a se combina.
Adăugați glutenul sau altă făină și amestecați bine pentru a vă asigura că este distribuit uniform. Amestecul trebuie să fie foarte gros și nu prea umed; dacă pare umed, adăugați puțin mai mult ovăz sau gluten pentru a obține un "aluat" foarte greu."Puneți deoparte în timp ce preîncălziți cuptorul la 425 F și tapetați o foaie de copt cu un covor de silicon sau hârtie pergament. (De asemenea, puteți unge cu ulei o foaie de copt antiaderentă.) Formați amestecul în 10-12 burgeri, folosind 1/3-1/2 cană per burger. Burgerii nu trebuie să aibă o grosime mai mare de 3/4 inch.
Coaceți timp de 25-35 de minute, până când exteriorul este ferm și maro, dar centrul este încă puțin moale.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească câteva minute înainte de a scoate din foaia de copt și de a servi.