Burgeri de bizoni cu ceapă Cabernet și Cheddar din Wisconsin

Burgeri de bizoni cu ceapă Cabernet și Cheddar din Wisconsin
Reteta burgeri bizoni cu ceapa Cabernet și Wisconsin Cheddar ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 719 calorii, 39G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, șalotă, escarolă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri De Bizoni Cu Ceapă Cabernet Și Cheddar Din Wisconsin, Carne de vită și Cheddar din Wisconsin cu ceapă fiartă cu bere, și Cabernet-burgeri balsamici cu ciuperci saut și ceapă pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista