Burgeri De Bizoni Cu Ceapă Cabernet Și Cheddar Din Wisconsin

Burgeri De Bizoni Cu Ceapă Cabernet Și Cheddar Din Wisconsin
Burgeri Bison cu ceapa Cabernet și Wisconsin Cheddar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 717 calorii. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cabernet Sauvignon, muștar dijon, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Burgeri de bizoni cu ceapă Cabernet și Cheddar din Wisconsin, Carne de vită și Cheddar din Wisconsin cu ceapă fiartă cu bere, și Cabernet-burgeri balsamici cu ciuperci saut și ceapă pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista