Reteta burgeri de linte de ciuperci este gata în aproximativ 28 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel principal are 463 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,93 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri Cu Ciuperci De Linte, Burgeri Cu Linte De Ciuperci, și Burgeri Savuroși De Linte-Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se ia de pe foc.
6
Așezați 1 chiflă într-un robot de bucătărie; procesați până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Scoateți pesmetul din robotul de bucătărie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Combinați ciupercile, lintea, 2 lingurițe de muștar și următoarele 3 ingrediente (prin sare) în robotul de bucătărie; puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Linte
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Combinați amestecul de ceapă, pesmetul, amestecul de ciuperci și oul într-un castron mare, amestecând bine. Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând ușor fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați chiftele; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
13
Scoateți chiftelele din tigaie; aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, Opțional
14
Presărați chiftelele uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
15
Se pune sub broiler timp de 2 minute sau până când brânza se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
16
Combinați maioneza de canola și restul de 2 lingurițe de muștar într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Întindeți jumătatea superioară a fiecăruia dintre cele 4 chifle rămase cu 2 lingurițe de amestec de maioneză. Completați fiecare jumătate de jos a cocului cu 1 patty. Împărțiți rucola uniform între burgeri; deasupra cu jumătatea superioară a chiflei, cu partea acoperită cu maioneză în jos.