Reteta burgeri de linte de ciuperci este gata în aproximativ 28 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel principal are 463 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,93 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri Cu Ciuperci De Linte, Burgeri Cu Linte De Ciuperci, și Burgeri Savuroși De Linte-Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se ia de pe foc.
6
Așezați 1 chiflă într-un robot de bucătărie; procesați până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Scoateți pesmetul din robotul de bucătărie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Combinați ciupercile, lintea, 2 lingurițe de muștar și următoarele 3 ingrediente (prin sare) în robotul de bucătărie; puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Linte
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Combinați amestecul de ceapă, pesmetul, amestecul de ciuperci și oul într-un castron mare, amestecând bine. Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând ușor fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați chiftele; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
13
Scoateți chiftelele din tigaie; aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
14
Presărați chiftelele uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
15
Se pune sub broiler timp de 2 minute sau până când brânza se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
16
Combinați maioneza de canola și restul de 2 lingurițe de muștar într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Întindeți jumătatea superioară a fiecăruia dintre cele 4 chifle rămase cu 2 lingurițe de amestec de maioneză. Completați fiecare jumătate de jos a cocului cu 1 patty. Împărțiți rucola uniform între burgeri; deasupra cu jumătatea superioară a chiflei, cu partea acoperită cu maioneză în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Piept De Pui La Rotisor
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale