Burgeri Cu Linte De Ciuperci
Reteta burgeri de linte de ciuperci este gata în aproximativ 28 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel principal are 463 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,93 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri Cu Ciuperci De Linte, Burgeri Cu Linte De Ciuperci, și Burgeri Savuroși De Linte-Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Așezați 1 chiflă într-un robot de bucătărie; procesați până se formează firimituri grosiere.
Scoateți pesmetul din robotul de bucătărie; pus deoparte.
Combinați ciupercile, lintea, 2 lingurițe de muștar și următoarele 3 ingrediente (prin sare) în robotul de bucătărie; puls pentru a combina.
Combinați amestecul de ceapă, pesmetul, amestecul de ciuperci și oul într-un castron mare, amestecând bine. Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând ușor fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați chiftele; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți chiftelele din tigaie; aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Presărați chiftelele uniform cu brânză.
Se pune sub broiler timp de 2 minute sau până când brânza se înmoaie.
Combinați maioneza de canola și restul de 2 lingurițe de muștar într-un castron mic.
Întindeți jumătatea superioară a fiecăruia dintre cele 4 chifle rămase cu 2 lingurițe de amestec de maioneză. Completați fiecare jumătate de jos a cocului cu 1 patty. Împărțiți rucola uniform între burgeri; deasupra cu jumătatea superioară a chiflei, cu partea acoperită cu maioneză în jos.