Burgeri Cu Grătar Afumat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii cu grătar afumat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 662 calorii. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână slănină, sos de grătar afumat cu hickory, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri chili Brooklyn cu sos de grătar afumat cu ulei și oțet Slaw, Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, și Sos De Grătar Afumat.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, sfărâmați slănina.
Scurgeți toate, cu excepția A 1 lingură. grăsime din tigaie si ceapa saut pana cand se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoi și saut 1 minut mai mult.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească complet.
Într-un castron mare, combinați mandrina măcinată, boia de ardei, sosul de grătar și slănina și ceapa rezervate. Condimentează liberal cu sare și piper. Se amestecă ușor, dar bine cu degetele. Împărțiți în 16 bucăți. Formați fiecare piesă într-un patty de 3 inci.
Presărați brânza peste 8 chiftele, acoperiți fiecare cu una dintre chiftelele rămase și apăsați pentru a sigila.
Preîncălziți grătarul cu gaz la mediu (sau aprindeți un foc de cărbune și lăsați să ardă până la o cenușă cenușie).
Ungeți grătarul cu ulei. Grill hamburgeri până la coacerea dorită, 4 până la 6 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Îndepărtați prăjiturile și lăsați să stea timp de 2 până la 3 minute înainte de a servi pe chifle.