Burgeri cu ciuperci Portobello
Portobello Mushroom Burgers este un fel principal lacto ovo vegetarian . O porție conține 462 de calorii , 16 g de proteine și 23 g de grăsimi . Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. Dacă aveți la îndemână usturoi, capace de ciuperci portobello, frunze de salată verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 59% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și ciuperci Portobello umplute vegane peste quinoa , ouă la cuptor Portobello și glisoare Portobello la grătar .
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați 1/4 cană de ulei și 2 linguri de oțet; adăugați felii de ceapă. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; marinati 30 de minute. Între timp, într-un castron mic, combinați usturoiul, busuiocul și uleiul rămas.
Ungeți ambele părți ale capacelor de ciuperci; puse deoparte.
Într-o cratiță mică, aduceți la fiert mierea și oțetul rămas; gatiti 5 minute sau pana se ingroasa. Pune deoparte.
Scurgeți și aruncați marinata de ceapă. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Prăjiți ceapa și ciupercile la foc mediu sau prăjiți 4 in. de la foc timp de 10-12 minute sau până când se înmoaie, întorcându-le frecvent.
Serviți pe rulouri cu salată verde, roșii și mozzarella.
Stropiți cu sos balsamic-miere rezervat.