Burgeri cu cireșe și Brie cu rozmarin și ceapă la grătar

Burgeri cu cireșe și Brie cu rozmarin și ceapă la grătar
Burgeri de cireșe și Brie cu rozmarin și ceapă la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 635 calorii, 37g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, ulei de măsline, chifle de hamburger de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma grâul bulgur, puteți urma acest fel principal cu Budincă Bulgur cu ghimbir confiat și smochine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri umpluți cu ceapă Brie și caramelizată, Ceapă roșie, roșii cherry și fougasse de rozmarin, și Brânză La Grătar Brie, Roșii Și Ceapă Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulgurul și 1/3 cană de apă clocotită într-o măsură de sticlă de 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
ApăApă
2
Lăsați să stea 10 minute, apoi cuptorul cu microunde până când lichidul este absorbit, 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Lasă să se răcească.
4
Între timp, gătiți ceapa tocată în 1 lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mediu până la auriu adânc, amestecând des, 10 până la 15 minute. Se amestecă usturoiul, se răzuiește într-un castron mare și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Periați ceapa feliată cu 1 lingură rămasă. ulei și pus deoparte. Într-un castron, combinați maioneza, coaja de lămâie, 1/2 linguriță. rozmarin și 1/4 linguriță. piper; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MaionezăMaioneză
RozmarinRozmarin
PiperPiper
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți grătarul la mediu (350 până la 450). Învârtiți cireșele într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin și formează o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Adăugați-le în ceapa tocată cu restul de 2 lingurițe. rozmarin și 1/2 linguriță. piper, sare și bulgur; amestecați bine cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
BulgurBulgur
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
8
Adăugați carne de vită măcinată și amestecați ușor, dar bine. Se modelează în 4 chiftele, 1/2 in. gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
9
Prăjiți feliile de ceapă, întorcându-le ocazional, până se rumenesc bine, 10 până la 15 minute. Burgeri la grătar, întorcându-se o dată cu o spatulă largă, până când nu se mai lipesc de grătar și apar urme de grătar, 10 până la 12 minute în total; cu aproximativ 2 minute înainte ca burgerii să fie gata, acoperiți-i cu brie și grătiți chiflele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Întindeți chiflele cu maioneză; adăugați salată, burgeri și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Salată VerdeSalată Verde
CeapăCeapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
RolaRola
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista