Burgeri Cu Brânză Albastră La Grătar
Rețeta de burgeri cu brânză albastră la grătar ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 409 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de hamburger, sol, pâine de țară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri Cu Brânză Albastră La Grătar, Burgeri Cu Brânză Albastră La Grătar, și Burgeri De Curcan Cu Brânză Albastră La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; procesați 30 de secunde sau până la măcinat fin.
Așezați pesmetul într-un castron mare.
Adăugați lapte în pesmet; aruncați cu o furculiță pentru a se umezi.
Adăugați sare, piper și carne de vită în amestecul de pesmet, amestecând doar până se combină. Împărțiți amestecul de carne în 16 porții egale, modelând fiecare într-un tort de 3 1/2 inch. Lingură 1 lingură de brânză în centrul fiecăreia dintre cele 8 torturi; acoperiți fiecare cu 1 tort rămas, ciupind marginile pentru a sigila.
Așezați chiftelele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Se ia de pe foc; ține la cald.
Acoperiți ușor părțile tăiate ale rulourilor cu spray de gătit; așezați părțile tăiate în jos pe grătar și grătiți 30 de secunde sau până la prăjit.
Serviți chiftele pe rulouri prăjite cu toppinguri dorite.
Notă de vin: bucurați-vă de o sticlă de Zinfandel American cu acest meniu. Pietra Santa Zinfandel 2003 ($1
este încărcat cu fructe de mure și zmeură jammy, împreună cu stejar afumat și indicii de cinci condimente chinezești care se potrivesc excelent cu arome la grătar, dar taninurile tipic moi îl fac suficient de versatil pentru a sorbi pe tot parcursul mesei. -- Jeffery Lindenmuth