Burgeri Cu Brânză Albastră

Burgeri Cu Brânză Albastră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii cu brânză albastră. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 692 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, chifle de hamburger, brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri Cu Brânză Albastră, Burgeri Cu Brânză Albastră, și Burgeri Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați cu grijă carnea, firimiturile de pâine, sosul de friptură, ouăle, sarea și piperul cu dinții unei furculițe, dar nu le zdrobiți. Formați ușor chiftele de hamburger și apăsați ușor în formă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
PesmetPesmet
Sos De FripturăSos De Friptură
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
3
Pregătiți un cărbune sau un grătar de aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Gatiti hamburgerii timp de 4 minute pe 1 parte, apoi intoarceti si gatiti 3 minute pe cealalta parte pentru mediu-rare.
5
Scoateți pe o farfurie și acoperiți cu folie de aluminiu. Lăsați hamburgerii să se odihnească timp de 5 minute. Între timp, grătați chiflele, tăiate cu fața în jos, timp de 1 minut, până la prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Puneți un hamburger și o felie de brânză albastră în fiecare chiflă, plus rucola și roșii, dacă doriți, și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
RucolaRucola
TomateTomate
RolaRola
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista