Burgeri Clasici Occidentali
Rețeta burgeri occidentali clasici ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 10 porții cu 650 calorii, 48G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, ceapă, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri Occidentali La Grătar Lângă Piscină, Burgeri Germani Clasici, și Burgeri Clasici De Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, gătiți slănină, în loturi, dacă este necesar, rotind ocazional, până se rumenesc pe ambele părți și crocante, 8 până la 10 minute. Cu clești, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Când se răcește, rupeți fiecare felie în jumătate.
Între timp, într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, ceapa, usturoiul, 1 1/4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper pentru a amesteca.
Adăugați carne de vită și pesmet și amestecați ușor. Formați-vă în 10 torturi egale, fiecare de aproximativ 4 1/2 inci lățime.
Ungeți ușor feliile de ceapă pe ambele părți cu grăsime de slănină în tigaie. Aruncați grăsimea rămasă.
Așezați chiftelele și feliile de ceapă pe un grătar pe un pat solid de cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti, transformand carnea si ceapa o data sa se rumeneasca pe ambele parti, pana cand un termometru introdus in centrul celei mai groase parti a carnii inregistreaza 160 (nu mai este roz in centru), 6 pana la 8 minute in total.
Cu aproximativ 2 minute înainte de a se face chiftelele, acoperiți fiecare cu o felie de brânză. De asemenea, așezați jumătățile de COC, tăiate cu fața în jos, pe grătar și prăjiți 1 până la 2 minute.
Puneți fundul de coc pe un platou sau farfurii. Cu o spatulă largă, transferați chiftelele pe fundul cocului. Completați fiecare cu o felie de ceapă la grătar, 2 bucăți de slănină și o lingură de salată specială.
Se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți cu blaturi de COC.