Burgeri Chipotle la grătar cu Guacamole

Burgerii Chipotle la grătar cu Guacamole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 416 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de usturoi, carne de vită măcinată, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri Chipotle la grătar cu Guacamole, Burgeri Chipotle de sud-vest cu Guacamole, și Burgeri De Curcan Guacamole La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mare, amestecați carnea de vită, ardeii iute verzi și ardeii iute chipotle. Formați în 8 chiftele, cu grosimea de aproximativ 3/4 inch.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele guacamole, folosind blenderul sau furculița de patiserie.
Așezați chiftelele pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 13 până la 15 minute, întorcându-vă o dată, până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 160 de bucăți de F. Acoperiți fiecare prăjitură cu felie de brânză; gătiți doar până când brânza este topită. Pentru a prăji chiflele, așezați părțile tăiate pe grătar în ultimele 1 până la 2 minute de gătit.
Straturi de chifle cu felii de roșii, burgeri și guacamole.