Burger Verde Chile cu salată crocantă de Avocado
Burgerul verde din Chile cu salată crocantă de Avocado ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 888 calorii, 48G de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți chifle de semințe de susan, brânză provolone îmbătrânită, ardei iute poblano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Chile verde și Avocado-Mayo Burger, Salată Ceviche Cu Avocado, Cilantro Și Chile Verde, și Green Chile Bison Burger.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți grătarul la înălțime.
Ungeți ardeii iute cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grill până la blister pe toate părțile și moale, aproximativ 12 minute.
Scoateți chilele de pe grătar, puneți-le într-un bol, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute. Cojiți, tulpinați și semănați chilii. Feliați chilii și dați deoparte.
Faceți 4 chiftele de burger ambalate liber aruncând o parte din carne din mână în mână. apăsați degetul mare în centrul fiecărui patty pentru a face puțin bine. (În acest moment, puteți răci sau chiar îngheța burgerii pentru scurt timp, astfel încât să-și țină formele mai bine atunci când sunt gătite.)
Se unge cu ulei și se condimentează cu sare și piper. Grătați până se carbonizează ușor pe ambele părți și gătiți până la coacere medie, aproximativ 8 minute. Topiți fiecare burger cu 2 felii de brânză, închideți capacul grătarului și continuați să gătiți aproximativ 30 de secunde sau până când brânza se topește.
Puneți chiflele pe grătar, tăiați partea în jos și grătați până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 15 secunde.
Așezați burgerii pe jumătatea inferioară, puneți câteva felii de poblano deasupra brânzei și acoperiți cu blaturile de burger.