Burger Verde Chile cu salată crocantă de Avocado

Burger Verde Chile cu salată crocantă de Avocado
Burgerul verde din Chile cu salată crocantă de Avocado ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 888 calorii, 48G de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți chifle de semințe de susan, brânză provolone îmbătrânită, ardei iute poblano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Chile verde și Avocado-Mayo Burger, Salată Ceviche Cu Avocado, Cilantro Și Chile Verde, și Green Chile Bison Burger.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Ungeți ardeii iute cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grill până la blister pe toate părțile și moale, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți chilele de pe grătar, puneți-le într-un bol, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute. Cojiți, tulpinați și semănați chilii. Feliați chilii și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Faceți 4 chiftele de burger ambalate liber aruncând o parte din carne din mână în mână. apăsați degetul mare în centrul fiecărui patty pentru a face puțin bine. (În acest moment, puteți răci sau chiar îngheța burgerii pentru scurt timp, astfel încât să-și țină formele mai bine atunci când sunt gătite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Se unge cu ulei și se condimentează cu sare și piper. Grătați până se carbonizează ușor pe ambele părți și gătiți până la coacere medie, aproximativ 8 minute. Topiți fiecare burger cu 2 felii de brânză, închideți capacul grătarului și continuați să gătiți aproximativ 30 de secunde sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Puneți chiflele pe grătar, tăiați partea în jos și grătați până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați burgerii pe jumătatea inferioară, puneți câteva felii de poblano deasupra brânzei și acoperiți cu blaturile de burger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista