Burger Triplu De Fum
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Triple Smoke Burger. Această rețetă servește 4 și costă 3,28 USD pe porție. O porție conține 1149 calorii, 41G de proteine, și 96G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Burger Cu Proteine Triple, Semnale De Fum, și Runde De Somon De Fum pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau blender, maioneză pură, muștar și 1 lingură chipotle; transferați într-un castron.
Gatiti slanina in loturi intr-o tigaie la foc mediu, intorcandocazional, pana cand este crocant; transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se amestecă ușor carnea de vită cu 1 lingură chipotle, boia de ardei și 1 lingură de sare până se combină.Formați-vă în chiftele de 4 (4 inci).
Pregătiți un grătar pentru căldură directăgătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie pentru gaz).
Între timp, periați ambele părțide rondele de ceapă și avocado cu ulei de măsline.
Grătar cu ulei, apoi grătiți ceaparotunde, întorcându-se o dată, până laușor carbonizat, 2 până la 3 minutetotal. Aruncați murăturile din lemn.
Grătați felii de avocado, rotindo dată,până când apar semne de grătar, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Grătare, acoperite numai dacă se folosește un grătar pe gaz, până când ajung la 160 km F pe un termometru cu citire instantanee,aproximativ 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Pune sosul pe chifle și faceburgeri cu salată, avocado,slănină, ceapă și coriandru.