Burger espresso toscan cu salată de Radicchio la grătar

Burger espresso toscan cu salată de Radicchio la grătar
Toscan Espresso Burger cu gratar Radicchio Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 906 calorii, 46G de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de chuck măcinat, ceapă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Burger espresso toscan cu salată de Radicchio la grătar, Burger De Salată La Grătar, și Burger cu ciuperci și Radicchio sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie pentru grătar la mediu-mare. Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, combinați espresso, zahăr, muștar, praf de usturoi, sare și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
MuștarMuștar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine. Trageți carnea de vită pe o suprafață de lucru curată și presărați uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
4
Se amestecă bine, dar ușor și se formează în chiftele de aceeași dimensiune ca rulourile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Presărați ambele părți ale tortelor cu 1 linguriță de frecare fiecare și bateți-le pentru a adera. Dați la frigider până când este gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Tăiați radicchio în sferturi, lăsând miezul intact.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
7
Puneți sferturile într-un castron mediu și turnați 2 linguri de ulei de măsline uniform peste radicchio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
9
Când grătarul abia începe să fumeze, grătiți radicchio-ul, tăiat cu fața în jos, până când este carbonizat, aproximativ 2 minute. Întoarceți-vă pe partea opusă tăiată și grătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Scoateți într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Tăiați mărul în bucăți de mărimea chibritului și adăugați-l într-un castron mare. Tăiați subțire ceapa roșie pentru a face 1/3 cană și adăugați-o în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Scoateți miezurile din radicchio și feliați subțire apoi adăugați în vasul cu mărul împreună cu oțetul, 2 linguri ulei de măsline, zahăr, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
OțetOțet
PiperPiper
MărMăr
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Se combină bine și se lasă deoparte.
14
Grătiți burgerii sau până când vedeți că se formează o margine maro frumoasă. Aproximativ 6 minute. Întoarceți și acoperiți cu brânză. Cort burgerii cu folie sau o tigaie de hotel și turnați 2 linguri de apă rece pe grătar pentru a crea abur pentru a topi brânza. Opriți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
15
Feliați rulourile în jumătate și periați cu ulei de măsline și condimentați cu sare. Se fierbe până se rumenesc și se rumenesc. Descoperiți burgerii și întoarceți grătarul la înălțime. Când burgerii încep să sfârâie bine, transferați pe rulouri și acoperiți cu slaw înainte de servire. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RolaRola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista