Burger de vită cu Ketchup de roșii prăjite

Burger de vită cu Ketchup de roșii prăjite
Dacă doriți să adăugați mai multe American rețete în cutia de rețete, burgerul de vită cu Ketchup de roșii prăjite ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 625 calorii, 58G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 4,78 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de cidru, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 87%. Killer Inside Out Burger cu ketchup de roșii Worcestershire, Burger de vită cu Ketchup irlandez Ballymaloe cu Stout, și Ketchup De Roșii Prăjite sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti ketchup - ul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aruncați roșiile în 1 lingură de ulei de măsline și puneți-le pe o foaie de copt. Prăjiți la cuptor timp de 10 până la 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Transferați roșiile într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se strecoară roșiile, apăsând pe solide cu o lingură de lemn pentru a extrage cât mai multă pulpă și suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o cratiță medie la foc mediu și sotati ceapa și usturoiul până devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați piureul de roșii și ingredientele rămase și continuați să gătiți, neacoperite timp de 25 până la 30 de minute, amestecând ocazional până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
5
Pentru a pregăti burgerii: formați carnea ferm în 4 chiftele rotunde uniforme de aproximativ 1 1/2 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Periați ușor ambele părți ale burgerilor cu uleiul de măsline rămas și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu până la fumat. Gatiti burgeri până făcut la preferințele dumneavoastră, 5-6 minute pe fiecare parte pentru mediu rare etc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger funcționează foarte bine cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Ai putea încerca Cannonball Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Cannonball Merlot
Cannonball Merlot
Merlotul nostru din 2012 este euforie într-o sticlă. Numai culoarea crimsonîncearcă toate simțurile, în timp ce aromele ispititoare de amaretto, prune negre, smochine proaspete și violete confiate umplu nasul. Vinul are o intrare plină de mătase, cu o structură sofisticată, o concentrare minunată și o textură jucăușă care se uită, construind încet într-un finisaj captivant de cireșe proaspete, ciocolată bogată și tort condimentat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista