Burger de vită cu Ketchup de roșii prăjite

Dacă doriți să adăugați mai multe American rețete în cutia de rețete, burgerul de vită cu Ketchup de roșii prăjite ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 625 calorii, 58G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 4,78 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de cidru, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 87%. Killer Inside Out Burger cu ketchup de roșii Worcestershire, Burger de vită cu Ketchup irlandez Ballymaloe cu Stout, și Ketchup De Roșii Prăjite sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti ketchup - ul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aruncați roșiile în 1 lingură de ulei de măsline și puneți-le pe o foaie de copt. Prăjiți la cuptor timp de 10 până la 15 minute sau până se înmoaie.
Transferați roșiile într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se strecoară roșiile, apăsând pe solide cu o lingură de lemn pentru a extrage cât mai multă pulpă și suc.
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o cratiță medie la foc mediu și sotati ceapa și usturoiul până devin translucide.
Adăugați piureul de roșii și ingredientele rămase și continuați să gătiți, neacoperite timp de 25 până la 30 de minute, amestecând ocazional până se îngroașă.
Pentru a pregăti burgerii: formați carnea ferm în 4 chiftele rotunde uniforme de aproximativ 1 1/2 inci grosime.
Periați ușor ambele părți ale burgerilor cu uleiul de măsline rămas și condimentați cu sare și piper după gust.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu până la fumat. Gatiti burgeri până făcut la preferințele dumneavoastră, 5-6 minute pe fiecare parte pentru mediu rare etc.
Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel
Burger funcționează foarte bine cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Ai putea încerca Cannonball Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Cannonball Merlot]()
Cannonball Merlot
Merlotul nostru din 2012 este euforie într-o sticlă. Numai culoarea crimsonîncearcă toate simțurile, în timp ce aromele ispititoare de amaretto, prune negre, smochine proaspete și violete confiate umplu nasul. Vinul are o intrare plină de mătase, cu o structură sofisticată, o concentrare minunată și o textură jucăușă care se uită, construind încet într-un finisaj captivant de cireșe proaspete, ciocolată bogată și tort condimentat.