Burger De Stat Din Washington (Aka Ciuperci Sălbatice-Cheddar Burger)

Washington State Burger (Aka Wild Mushroom-Cheddar Burger) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 597 calorii. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de șalotă, cheddar ascuțit, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ciuperci Sălbatice-Cheddar Burger, Cheddar Bacon Portobello Ciuperci Burger, și Plăcinta Cu Mere Din Statul Washington.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de măsline și topiți untul într-o tigaie mare la foc mare până aproape de fumat.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați șotul, condimentați cu sare și piper și gătiți până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă cimbrul și pătrunjelul și se transferă într-un bol.
Împărțiți carnea în 4 porții egale (aproximativ 6 uncii fiecare). Formați fiecare porție într-un burger gros de 3/4 inci și faceți o depresiune profundă în centru cu degetul mare. Condimentează ambele părți ale fiecărui burger cu sare și piper.
Încălziți un grătar pe gaz la mare.
Periați burgerii cu ulei de canola și grătați până când se atinge coacerea dorită. Se acoperă fiecare cu o felie de brânză și se acoperă în ultimul minut de gătit.
Așezați burgerii pe fundul chiflei și acoperiți fiecare burger cu o lingură mare de ciuperci. Acoperiți cu blaturile de chifle și serviți imediat.