Burger de somon afumat (roșii, ceapă roșie și Avocado)
Rețeta Burger de somon afumat (roșii, ceapă roșie și Avocado) ar putea satisface pofta americană în aproximativ 20 minute. Pentru $3.19 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 361 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ceapă, creme fraiche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Somon afumat și avocado, Burger de somon cu sos Tartar de mărar/Caper și Ceviche de ceapă roșie, și Somon afumat și ceapă caramelizată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.