Burger De Curcan Sicilian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerul de curcan Sicilian. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 352 calorii, 37g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, busuioc, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coacăzele, puteți urma acest fel principal cu O Budincă De Pungă Cu Coacăze ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Carne de curcan siciliană cu capere de cartofi și vin, Curcan Burger, și Plăcintă Cu Burger De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați curcanul, pasta de roșii, coacăzele, caperele,busuiocul, semințele de fenicul și sarea. Formați amestecul de curcan înpatru plăcinte groase de 3/4 inci. Înveliți un grătar sau o tigaie pentru grătarcu spray de gătit. Grătare la grătar la căldură medie-înaltăpână când partea inferioară este bine rumenită, aproximativ 7 minute; flipși gătiți încă 5 minute. Completați fiecare patty cu 2 linguri
Parmezan; închideți capacul sau acoperiți tigaia. Gatiti pana la interntemperatura ajunge la 165 km f, aproximativ 2 minute.
Periede jos a fiecărei role cu 1 linguriță de oțet; se acoperă cu 1 burger,roșii, dacă se dorește, și cealaltă jumătate de rulou.