Burger de curcan la grătar cu maioneză de ardei dulce

Burger de curcan la grătar cu ardei dulce Mayo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 741 calorii. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de slănină piperată, amestec de pansament de fermă, sare și piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curcan dovlecel Burger cu usturoi Mayo, Pecan somon cu ardei dulce Mayo, și Curcan adobo la grătar cu roșii verzi și brânză afumată Cheddar la grătar + maioneză cu miere Chipotle.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la mare.
Într-un castron adăugați maioneza, sucul de lămâie, fulgii de ardei roșu și ardeii prăjiți. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, amestecați curcanul măcinat cu amestecul de pansament de fermă și sare și piper, după gust. Formați carnea în 4 chiftele și puneți-o pe un platou tapetat cu hârtie pergament. Condimentați burgerii cu sare și piper, după gust și stropiți ambele părți cu ulei de măsline .Grătiți burgerii timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Completați fiecare burger cu 2 felii de Cheddar și 1 felie de slănină. Grătiți încă un minut sau până când brânza se topește.
Întindeți maioneza cu ardei dulce pe fiecare parte a rulourilor și adăugați burgerii.
Se servește cu jalapenos murat și se bucură.