Burger de bizon cu maioneză de usturoi și ceapă caramelizată
Bison Burger cu maioneză de usturoi și ceapă caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1227 calorii, 54g de proteine, și 94G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,62 USD pe porție. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper kosher, pudră de ceapă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 21 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Burger de bizon cu maioneză de usturoi și ceapă caramelizată, Burger de bizon cu brânză albastră cu ceapă caramelizată cu slănină, și Glisoare Burger cu ceapă caramelizată și maioneză Chipotle.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 4 scobitori
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
1
Într-un castron mare amestecați bizonul, filetul de vită, ceapa, usturoiul și pătrunjelul până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Friptură De Porc
Usturoi
Ceapă
Bizon
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați pudra de ceapă, pudra de usturoi, sarea de condimente, ketchup, Worcestershire și câteva ture de piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare Condimentată
Sos Worcestershire
Praf De Usturoi
Praf De Ceapă
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
3
Adăugați totul la amestecul de carne și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
4
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu-mare și gătiți o porție mică de carne. Gustați carnea de vită gătită pentru a vedea dacă trebuie să adăugați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați sare în amestecul de carne după gust. Împărțiți carnea în 4 chiftele rotunde porționate uniform și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Sare
1
Încălziți grăsimea de slănină la foc mediu-mare într-o tigaie mare de sote și adăugați ceapa. Gatiti 1 minut, apoi condimentati cu sare. Gatiti ceapa, amestecand mult, pana incep sa se rumeneasca. Dacă ceapa începe să se lipească de tigaie și să se întunece prea mult, se toarnă o lingură de apă și se răzuie cu o lingură de lemn pentru a le scoate din tigaie. Continuați să gătiți și amestecați ceapa până când sunt maro închis și caramelizate, aproximativ 8 până la 10 minute. Opriți focul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Ceapă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
1
Într-un castron, combinați maioneza, pătrunjelul, usturoiul, sarea și piperul, după gust și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Pătrunjel
Usturoi
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Reîncălziți tigaia mare la foc mediu-mare și stropiți cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Încălziți uleiul de măsline, apoi așezați chiftelele de burger în tigaie. Gatiti timp de 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar. Topiți burgerii cu o felie de brânză. Pentru a asambla, întindeți niște maioneză de usturoi pe fundul chiflei prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castroane Umplute Cu Muștar
Ulei De Măsline
Brânză
Usturoi
Kilograme De Mure (aproximativ
Maioneză
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Puneți burgerul pe mayo, deasupra cu ceapă caramelizată, apoi rucola. Acoperiți cu un blat de COC. Lipiți o scobitoare într-un cornichon și apoi lipiți în vârful burgerului și serviți.