Burger cu Taleggio, Pancetta și gust de ceapă-muștar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerul cu Taleggio, Pancettan și ceapă-muștar. O porție conține 928 calorii, 52G de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,99 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, roșii de carne de vită, salată bibb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burger de ardei iute cu roșii prăjite și gust de ceapă roșie, Focaccia Umplute Cu Taleggio Și Pancetta, și Brânză la grătar cu gem de ceapă, Taleggio și Escarole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Preîncălziți grătarul la foc mare.
Începeți prin formarea cărnii în 4 chiftele de aproximativ 3/4 inci grosime. La frigider până este gata de grătar.
Combinați 2 căni de apă, oțetul, semințele, mierea și sarea într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic și gătiți la foc mediu-mare până când lichidul s-a redus la o consistență cremoasă, aproximativ 12 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional până se caramelizează și se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Adăugați stocul de vițel și gătiți până când tigaia este uscată, aproximativ 3 minute. Se amestecă ceapa în amestecul de semințe de muștar și se rezervă până când este nevoie.
Între timp, așezați pancetta pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc și crocante, 12 până la 15 minute.
Presărați burgerii din belșug cu sare și piper și grătați până la mediu rar, 4 minute pe fiecare parte. Prăjiți chiflele pe grătar și așezați 1 uncie de brânză deasupra fiecărui burger. Închideți capacul până când brânza se topește și devine lipicioasă, aproximativ 30 de secunde.
Așezați burgerii pe chifle și acoperiți fiecare cu gustul și 2 felii de pancetta.
Garnisiți cu roșiile și salata verde și serviți.