Burger cu pui și queso John McCain
Burgerul cu pui și queso de la John McCain se prepară în aproximativ 1 oră și 33 de minute, de la început până la sfârșit. Pentru 2,73 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este suficientă pentru 6 porții, cu 442 de calorii , 47 g de proteine și 23 g de grăsimi fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită condimente adobo, rulouri challah, salsa de roșii și avocado hass. Funcționează bine ca fel principal la un preț accesibil. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Per total, această rețetă primește un scor destul de bun, de 66% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Southern Hoppin John , Jalapeno Queso cu brânză de capră și Orzo cu roșii cherry, dovlecei și queso fresco .
Instrucțiuni
Radeți fin coaja de lămâie, lime și portocală într-un bol mediu. Stoarceți sucul fiecărui fruct.
Adăugați pudra de chili, condimentul adobo și uleiul de măsline; amestecați cu un tel.
Adăugați puiul și acoperiți-l bine cu marinadă; acoperiți și dați la frigider pentru cel puțin o oră sau peste noapte.
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la foc mediu-mare. Frigeți pieptul de pui până se gătește complet, aproximativ 8 minute pe fiecare parte, întorcându-l o dată. Mutați puiul pe partea mai rece a grătarului (sau reduceți focul de pe aragaz) și adăugați deasupra fiecărei bucăți 1 lingură de salsa și 1 felie de brânză. Acoperiți și gătiți până se topește brânza, 1-2 minute.
Așezați câte un piept de pui pe fundul fiecărei chifle; adăugați câteva felii de avocado și acoperiți cu partea de sus a chiflei.
Serviți cu mai multă salsa, dacă doriți.