Burger Cu Platou Mexican
Mexican platou Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 405 calorii, 39G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chimen măcinat, tomatillos murat, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Platou Fiesta Mexican, Platou De Salată Mexicană, și Mexican Cemita Burger.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit lung, zimțat, tăiați pâinea pe jumătate orizontal.
Întindeți untul uniform pe părțile tăiate.
Într-un castron mare, bateți ouăle pentru a amesteca, apoi adăugați carne de vită, ceapă, pesmet, sos taco, pudră de chili, cumn, usturoi și oregano și amestecați bine. Aliniați o foaie de copt de 12 pe 15 inci cu hârtie cerată. Răzuiți amestecul de carne pe hârtie și bateți-l într-o rundă de 12 inci (sau 1 in. mai larg decât pâinea).
Pregătiți grătarul pentru căldură directă.
Dacă utilizați brichete de cărbune, acoperiți firegrate cu un singur strat solid de cărbuni aprinși; lăsați-i să ardă până la căldura dorită. Setați grătarul în poziție și măsurați căldura.
Dacă utilizați un grătar cu gaz, rotiți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele la căldura dorită. Setați grătarul în poziție și măsurați căldura.
Când grătarul este fierbinte (puteți ține mâna la nivelul grătarului 2 până la 3 secunde), așezați carnea pe grătar: ținând ambele capete ale foii de copt, răsturnați patty pe grătar. Trageți hârtia cerată de pe patty și aruncați-o.
Gatiti patty pana se rumeneste pe fund, aproximativ 7 minute. Pentru a întoarce, utilizați 2 foi de copt fără margini, una ca împingător pentru a glisa patty pe a doua foaie. Când patty este pe foaia de copt, inversați prima foaie pe ea. Țineți foile de copt împreună, întoarceți-le și glisați patty, cu fața rumenită în sus, înapoi pe grătar. Continuați să gătiți până când este bine făcut (nu mai este roz în centru, tăiat la test), 7 până la 9 minute.
Presărați brânză peste burger în ultimele 3 până la 4 minute de gătit.
În ultimele minute, carnea gătește, dacă există spațiu, pune pâine, tăiată cu fața în jos, pe grătar pentru a prăji. Dacă nu există suficient spațiu, pâine prăjită după îndepărtarea patty. Glisați o foaie de copt sub carne, apoi glisați carnea pe jumătatea inferioară a pâinii prăjite.
Tăiați jumătatea superioară a pâinii în 8 pene. Aranjați pene de pâine pe burger.
Tăiați burgerul și fundul pâinii în pene.
Burger de Top cu guacamole și tomatillos murate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este DeLoach Russian River Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![DeLoach Râul Rus Pinot Noir]()
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios