Burger Cu Platou Italian
Burgerul italian de platou ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,24 USD pe porție. O porție conține 367 calorii, 39G de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați pâine rotundă, carne de vită măcinată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Încercați Cum se creează cel mai bun platou de salată italiană, Italian Texas BBQ Burger, și Pizza Italiană Burger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit lung, zimțat, tăiați pâinea pe jumătate orizontal.
Întindeți untul uniform pe părțile tăiate.
Într-un castron mare, bateți ouăle pentru a se amesteca, apoi adăugați carne de vită, ceapă, pesmet, sos de paste, usturoi și oregano și amestecați bine. Tapetați o foaie de copt de 12 pe 15 inci cu hârtie cerată. Răzuiți amestecul de carne pe hârtie și bateți-l într-o rundă de 12 inci lățime (sau 1 in. mai mare decât pâinea).
Pregătiți grătarul pentru căldură directă.
Dacă folosiți brichete de cărbune, acoperiți firegrate cu un singur strat solid de cărbuni aprinși; lăsați-i să ardă la căldura dorită. Setați grătarul la loc și măsurați căldura.
Dacă utilizați un grătar pe gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele la căldura dorită. Setați grătarul la loc și măsurați căldura.
Când grătarul este fierbinte (vă puteți ține mâna la nivelul grătarului 2 până la 3 secunde), așezați carnea pe grătar: ținând ambele capete ale foii de copt, răsturnați patty pe grătar. Trageți hârtia cerată de pe tort și aruncați-o.
Gatiti patty pana se rumeneste pe fund, aproximativ 7 minute. Pentru a întoarce, utilizați 2 foi de copt fără margini, una ca împingător pentru a glisa patty pe a doua foaie. Când patty este pe foaia de copt, inversați prima foaie pe ea. Țineți foile de copt împreună, întoarceți-le și glisați patty, cu partea rumenită în sus, înapoi pe grătar. Continuați să gătiți până când este bine făcut (nu mai este roz în centru, tăiat pentru a testa), 7 până la 9 minute.
Presărați brânză peste burger pentru ultimele 3 până la 4 minute de gătit.
În ultimele minute carnea gătește, dacă există spațiu, așezați pâinea, tăiată cu fața în jos, pe grătar pentru a prăji. Dacă nu există suficient spațiu, pâine prăjită după îndepărtarea patty. Glisați o foaie de copt sub carne, apoi glisați carnea pe jumătatea inferioară a pâinii prăjite.
Tăiați jumătatea superioară a pâinii în 8 pene. Aranjați pene de pâine pe burger.
Tăiați burgerul și fundul pâinii în pene.
Burger de Top cu 2 sau mai multe dintre următoarele: Ciuperci sotate, sos de paste sau verdeață amară.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.