Burger cu ceapă crocantă

Burger cu ceapă crocantă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă Crisp Onion Burger. Această rețetă face 4 porții cu 1351 de calorii, 49 g de proteine și 93 g de grăsime fiecare. Pentru 3,12 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită chifle brioche, cartofi prăjiți, făină condimentată și carne de vită tocată. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 2 ore și 40 de minute. Cu un scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Vinetele cu ceapă franceză și brânză cu ceapă roșie „Burger, condimentul crocant de ceapă și Burger cu ceapă și legume caramelizate.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ceapa tăiată felii în apă cu gheață pentru minim 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Preîncălziți uleiul vegetal la 375 de grade F. După ce ați înmuiat inelele, scurgeți bine și adăugați făina. Se prăjește până se rumenește, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Pentru a pregăti burgerul, într-un castron, amestecați carnea de vită cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Apoi scoateți o porție mică, aproximativ 1 uncie, și gătiți pentru a verifica nivelul de condiment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Reasezonați carnea de vită dacă este necesar. Pentru a forma chiftele, porționați patru rondele de 7 1/2 până la 8 uncii. Aplatizați partea de sus cu un disc de 5 inci, asigurându-vă că nu se amestecă prea mult în timpul procesului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Odată porționat, încălziți o grătar sau o tigaie la foc mediu-înalt până se încinge, 2 până la 3 minute. Apoi adăugați uleiul de sâmburi de struguri și chiftele. Reduceți căldura la mediu. Gatiti pe prima parte pana se rumeneste, 3 minute, apoi intoarceti si repeta procesul la temperatura dorita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se ia de pe foc si se odihneste.
7
În timp ce carnea se odihnește, gătiți cartofii prăjiți până se rumenesc în același ulei folosit pentru rondele de ceapă. Când este gata, se scoate și se condimentează cu sare și piper. Apoi încălziți o tigaie plată medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Întindeți untul pe toate chiflele. Rumeniți chiflele în tigaie până când se obține o textură maro solidă, 1 până la 2 minute. Apoi se ia de pe foc si se lasa deoparte pana este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei ArbolArdei Arbol
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Într-un castron, amestecați salata verde mărunțită cu sosul Thousand Island, amestecând bine. Apoi acoperiți chiflele rumenite cu salată verde, o chiflă fiartă și câteva rondele de ceapă și puneți blatul chiflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îmbrăcăminte De Mii De Insuleîmbrăcăminte De Mii De Insule
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Se serveste cu cartofi prajiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Un vin pe care l-ați putea încerca este Perrier-Jouet Grand Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 57 de dolari.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista