Burger cu ceapă crocantă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă Crisp Onion Burger. Această rețetă face 4 porții cu 1351 de calorii, 49 g de proteine și 93 g de grăsime fiecare. Pentru 3,12 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită chifle brioche, cartofi prăjiți, făină condimentată și carne de vită tocată. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 2 ore și 40 de minute. Cu un scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Vinetele cu ceapă franceză și brânză cu ceapă roșie „Burger, condimentul crocant de ceapă și Burger cu ceapă și legume caramelizate.
Instrucțiuni
Înmuiați ceapa tăiată felii în apă cu gheață pentru minim 2 ore.
Preîncălziți uleiul vegetal la 375 de grade F. După ce ați înmuiat inelele, scurgeți bine și adăugați făina. Se prăjește până se rumenește, apoi se condimentează cu sare și piper.
Pentru a pregăti burgerul, într-un castron, amestecați carnea de vită cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Apoi scoateți o porție mică, aproximativ 1 uncie, și gătiți pentru a verifica nivelul de condiment.
Reasezonați carnea de vită dacă este necesar. Pentru a forma chiftele, porționați patru rondele de 7 1/2 până la 8 uncii. Aplatizați partea de sus cu un disc de 5 inci, asigurându-vă că nu se amestecă prea mult în timpul procesului.
Odată porționat, încălziți o grătar sau o tigaie la foc mediu-înalt până se încinge, 2 până la 3 minute. Apoi adăugați uleiul de sâmburi de struguri și chiftele. Reduceți căldura la mediu. Gatiti pe prima parte pana se rumeneste, 3 minute, apoi intoarceti si repeta procesul la temperatura dorita.
Se ia de pe foc si se odihneste.
În timp ce carnea se odihnește, gătiți cartofii prăjiți până se rumenesc în același ulei folosit pentru rondele de ceapă. Când este gata, se scoate și se condimentează cu sare și piper. Apoi încălziți o tigaie plată medie la foc mediu.
Întindeți untul pe toate chiflele. Rumeniți chiflele în tigaie până când se obține o textură maro solidă, 1 până la 2 minute. Apoi se ia de pe foc si se lasa deoparte pana este gata de servire.
Într-un castron, amestecați salata verde mărunțită cu sosul Thousand Island, amestecând bine. Apoi acoperiți chiflele rumenite cu salată verde, o chiflă fiartă și câteva rondele de ceapă și puneți blatul chiflei.
Se serveste cu cartofi prajiti.
Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel
Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Un vin pe care l-ați putea încerca este Perrier-Jouet Grand Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 57 de dolari.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.