Burger Cheddar Steakhouse cu sos cald de Bacon BBQ

Steakhouse Cheddar Burger cu sos BBQ Bacon cald ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 550 calorii, 30g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,85 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, filet de vită măcinat, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Bacon Cheddar Brânză Burger, Rețetă De Burger Cu Bacon Cheddar, și Bacon umplut-Cheddar BBQ Burger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mare, amestecați carnea de vită, sosul de friptură, sarea și piperul. Se modelează în 4 chiftele; pus deoparte.
În tigaia de 8 inci, gătiți slănina până se rumenesc.
Adăugați ceapa, zahărul brun, sarea și piperul; gatiti aproximativ 3 minute sau pana cand ceapa este fiarta. Se amestecă ketchup-ul; gatiti 1-2 minute.
Transferați sosul în castron; acoperiți și puneți deoparte.
Așezați chiftelele pe grătar la foc mediu. Gatiti aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau pana cand termometrul de carne introdus in centrul chiftelelor citeste 71°. Top cu branza; gatiti 1 minut mai mult.
Așezați chiftelele pe jumătățile inferioare ale chiflelor. Se acoperă cu sos cald de grătar cu slănină-ceapă; acoperiți cu jumătăți superioare de chifle.