Burete Victoria cu cremă de caș de lămâie și gem de casă
Victoria burete cu crema de lamaie caș & gem de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 227 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, caș de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Boabe coapte cu caș de lămâie și nucă de cocos acoperite cu frișcă de casă, Victoria Sponge, și Tort De Burete Victoria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / 177° / gaz 4.
Frecați puțin unt înmuiat în jurul a două cutii de sandviș x 18cm / 7in. Apoi așezați un cerc de hârtie rezistentă la grăsimi pe baza fiecărui cositor. Am folosit baza cositorului pentru a desena pentru a obține dimensiunea corectă.
Cremați untul înmuiat și zahărul împreună până devin palide și pufoase. Am folosit un tel electric de mână, dar puteți face acest lucru manual sau puteți folosi un mixer cu suport.
Adăugați și bateți ouăle, pe rând.
Începeți să adăugați treptat făina o lingură îngrămădită la un moment dat și să pliați cu o mișcare de tăiere, folosind o lingură de metal, astfel încât să nu pierdeți tot aerul pe care l-ați adăugat.
Împărțiți amestecul între cele două cutii de sandwich. Neteziți partea superioară și introduceți ambele cutii în cuptor.
Coaceți timp de 20 -25 de minute până când prăjiturile sunt aurii și o frigăruie iese curată.
Scoateți prăjiturile din cuptor și lăsați-le să se răcească 5-10 minute, apoi scoateți-le din cutii și lăsați-le să se răcească pe un suport de sârmă.
Scoateți cercurile rezistente la grăsime din partea de jos a fiecărui tort.
Bateți smântâna, apoi amestecați în cașul de lămâie. Puteți adăuga mai mult caș până când are un gust corect. Topiți primul burete cu gem, apoi cremă. Se acoperă cu a doua prăjitură și se pudrează cu zahăr glazură.