Burete Victoria cu cremă de caș de lămâie și gem de casă

Burete Victoria cu cremă de caș de lămâie și gem de casă
Victoria burete cu crema de lamaie caș & gem de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 227 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, caș de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Boabe coapte cu caș de lămâie și nucă de cocos acoperite cu frișcă de casă, Victoria Sponge, și Tort De Burete Victoria pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / 177° / gaz 4.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Frecați puțin unt înmuiat în jurul a două cutii de sandviș x 18cm / 7in. Apoi așezați un cerc de hârtie rezistentă la grăsimi pe baza fiecărui cositor. Am folosit baza cositorului pentru a desena pentru a obține dimensiunea corectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Cremați untul înmuiat și zahărul împreună până devin palide și pufoase. Am folosit un tel electric de mână, dar puteți face acest lucru manual sau puteți folosi un mixer cu suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați și bateți ouăle, pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
5
Începeți să adăugați treptat făina o lingură îngrămădită la un moment dat și să pliați cu o mișcare de tăiere, folosind o lingură de metal, astfel încât să nu pierdeți tot aerul pe care l-ați adăugat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Împărțiți amestecul între cele două cutii de sandwich. Neteziți partea superioară și introduceți ambele cutii în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Coaceți timp de 20 -25 de minute până când prăjiturile sunt aurii și o frigăruie iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Scoateți prăjiturile din cuptor și lăsați-le să se răcească 5-10 minute, apoi scoateți-le din cutii și lăsați-le să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți cercurile rezistente la grăsime din partea de jos a fiecărui tort.
10
Bateți smântâna, apoi amestecați în cașul de lămâie. Puteți adăuga mai mult caș până când are un gust corect. Topiți primul burete cu gem, apoi cremă. Se acoperă cu a doua prăjitură și se pudrează cu zahăr glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
GemGem
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista