Burete de cirese si migdale cu fistic CR aproxme fra aprox. che

Burete de cireșe și migdale cu fistic CR ampermormme fra aproxormche durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 382 calorii. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de fistic, zahăr tos, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 115 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de prune de migdale cu Creme Fraiche, Shortcakes de afine-migdale cu CR Aproximme fra aprox. che, și Tort de migdale cu lămâie și CR fra fra fra fra fra fra fra.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare. Când este fierbinte, adăugați cireșele, sucul de lămâie, coaja de portocală și zahărul. Lăsați cireșele să gătească și eliberați sucurile timp de 4-5 minute până când sunt fragede și sucurile sunt siropoase.
Transferați cireșele pe baza unui vas de plăcintă ceramică cu diametrul de 20-22 cm. În acest moment, puteți răci vasul până la o jumătate de oră înainte de a dori să mâncați, apoi terminați-l.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Pentru a face toppingul, puneți ouăle și zahărul într-un castron mare și bateți până când este ușor și spumos, un tel electric este cel mai bun pentru asta.
Adăugați extractul și apa de flori portocalii în timp ce bateți.
Când amestecul este foarte ușor și aerisit, amestecați crema. În cele din urmă, cerneți făina și un vârf de sare. Împingeți-le cu grijă în amestecul de ouă cu o lingură mare de metal până când nu există bulgări.
Se toarnă amestecul de burete peste cireșe și se folosește spatele unei linguri pentru a acoperi uniform.
Coaceți timp de 20 de minute până când se ridică bine și se rumenesc uniform.
În timp ce buretele se coace, amestecați fisticul tocat în crme frache și lingura într-un vas de servit. Când buretele este fiert, scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se răcească timp de 10 minute înainte de a prăfui cu zahăr glazură și serviți cu fisticul crme frache.