Buona Lisa Pizza ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 8,23 USD pe porție. Acest curs principal are 1398 calorii, 64G de proteine, și 72g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, busuioc, brânză provolone și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Lisa ' s Veggie Pizza, Blogger Invitat: Lisa, Brittany Și Riley Fac Brioșe De Pizza, și Granola lui Lisa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați o piatră de pizza sau o foaie de copt cu margini inversate pe raftul inferior al cuptorului și preîncălziți la 50
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Aruncați ardeii prăjiți, roșiile, busuiocul și usturoiul tocat cu 1 lingură de ulei de măsline într-un bol; condimentează cu sare și piper. Gatiti usturoiul feliat in restul de 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie mica la foc mediu-mare pana devine auriu, aproximativ 1 minut. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Întindeți sau întindeți aluatul de pizza într-o rundă de 12 până la 14 inci pe o suprafață ușor aromată. Praf generos o coajă de pizza sau o altă foaie de copt inversată cu făină de porumb și așezați aluatul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn
4
Stropiți cu puțin ulei de usturoi și condimentați cu sare. Se acoperă cu amestecul de mozzarella, provolone și roșii-piper, apoi se presară cu nuci de pin și usturoi feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Provolone
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sos Tabasco Picurat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Alunecați pizza pe piatra de pizza preîncălzită sau foaia de copt și gătiți până când crusta este aurie și crocantă și brânza este topită, 10 până la 15 minute. Se acoperă cu brânză de capră înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.