Bună Ziua Hawaii Înghețată
Bună ziua Hawaii inghetata este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 1174 calorii, 19g de proteine, și 76g de grăsime. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte de nucă de cocos, prăjit, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată Cremoasă Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați zahărul, jumătate și jumătate și laptele de cocos. Se amestecă la foc mare până se formează bule la marginea tăvii (opărire, aproximativ 180), 5 până la 8 minute.
Într-un castron mic, amestecați ouăle pentru a se amesteca. Apoi amestecați aproximativ 1/2 cană din amestecul de smântână fierbinte în ouă. Întoarceți amestecul de ouă în tigaie și amestecați la foc mediu-mic cu o spatulă-răzuitoare flexibilă, răzuind bine fundul și părțile laterale pentru o gătire uniformă, până când crema acoperă gros o lingură de metal (aproximativ 190), 8 până la 10 minute.
Adăugați vanilie în cremă.
La o dată, cuib tigaie în apă cu gheață și se amestecă crema de multe ori până când amestecul este rece, 10-15 minute.
Se toarnă crema rece printr-o strecurătoare fină într-un bol, apoi se toarnă amestecul într-un aparat de înghețată (1-qt. sau capacitate mai mare), sau strecurați direct în filtru; aruncați reziduurile. Înghețați conform instrucțiunilor producătorului.
Pe măsură ce înghețata se agită, amestecați nuca de cocos într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare până la prăjire, aproximativ 4 minute.
Se toarnă din tigaie și se lasă să se răcească.
Când înghețata este aproape suficient de fermă pentru a scoate , adăugați nuci de nucă de cocos și macadamia. Continuați să înghețați până când amestecul este suficient de ferm pentru a scoate, dasher este greu de întors sau mașina se oprește.
Serviți ușor congelat sau congelați etanș (vezi mai jos).
Pentru a obține deserturi congelate suficient de greu pentru a scoate pe un con sau pentru a le depozita, transferați atunci când sunt congelate într-un recipient etanș și puneți la congelator cel puțin 3 ore sau până la 1 săptămână.
Dacă înghețați cu gheață și sare, lăsați desertul înghețat în gheață și sare până la 3 ore.
Pentru cea mai bună aromă și textură, serviți deserturi congelate într-o săptămână. Pe o durată mai lungă, se dezvoltă cristale înghețate.