Bună Ziua Hawaii Înghețată

Bună Ziua Hawaii Înghețată
Bună ziua Hawaii inghetata este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 1174 calorii, 19g de proteine, și 76g de grăsime. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte de nucă de cocos, prăjit, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată Cremoasă Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați zahărul, jumătate și jumătate și laptele de cocos. Se amestecă la foc mare până se formează bule la marginea tăvii (opărire, aproximativ 180), 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Într-un castron mic, amestecați ouăle pentru a se amesteca. Apoi amestecați aproximativ 1/2 cană din amestecul de smântână fierbinte în ouă. Întoarceți amestecul de ouă în tigaie și amestecați la foc mediu-mic cu o spatulă-răzuitoare flexibilă, răzuind bine fundul și părțile laterale pentru o gătire uniformă, până când crema acoperă gros o lingură de metal (aproximativ 190), 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Adăugați vanilie în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
ArahideArahide
4
La o dată, cuib tigaie în apă cu gheață și se amestecă crema de multe ori până când amestecul este rece, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
5
Se toarnă crema rece printr-o strecurătoare fină într-un bol, apoi se toarnă amestecul într-un aparat de înghețată (1-qt. sau capacitate mai mare), sau strecurați direct în filtru; aruncați reziduurile. Înghețați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Pe măsură ce înghețata se agită, amestecați nuca de cocos într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare până la prăjire, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
7
Se toarnă din tigaie și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
8
Când înghețata este aproape suficient de fermă pentru a scoate , adăugați nuci de nucă de cocos și macadamia. Continuați să înghețați până când amestecul este suficient de ferm pentru a scoate, dasher este greu de întors sau mașina se oprește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
9
Serviți ușor congelat sau congelați etanș (vezi mai jos).
1
Pentru a obține deserturi congelate suficient de greu pentru a scoate pe un con sau pentru a le depozita, transferați atunci când sunt congelate într-un recipient etanș și puneți la congelator cel puțin 3 ore sau până la 1 săptămână.
2
Dacă înghețați cu gheață și sare, lăsați desertul înghețat în gheață și sare până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3
Pentru cea mai bună aromă și textură, serviți deserturi congelate într-o săptămână. Pe o durată mai lungă, se dezvoltă cristale înghețate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate63
Revista