Bunny Cookie Cupcakes
Reteta Bunny cookie Cupcakes este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest desert are 406 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 93 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coloranți alimentari, aluat de prăjituri cu zahăr, cupcakes și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Bunny Cookie Pops, Bunny Cupcakes, și Bunny Cupcakes.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Frământați aluatul și făina împreună până se omogenizează.
Rulați la o grosime de 1/4 inch.
Decupați formele de iepuraș folosind un tăietor de prăjituri de 3 inci.
Transferați pe foi de copt, distanțându-vă la 2 inci. Reroll resturi; continuați tăierea pentru a obține 24 de iepurași.
Coaceți prăjiturile, foi rotative la jumătatea drumului, până devin aurii, 10 până la 12 minute.
Transferați într-o grătar pentru a se răci. Faceți glazură pentru biscuiți: amestecați zahărul cofetarilor, pudra de albuș de ou și 3 linguri. apă caldă până la netezire. (Dacă glazura este prea groasă, amestecați mai multă apă, 1 linguriță. la un moment dat.) Lingura 2 Linguri. glazură într-o pungă cu fermoar. Tentă rămasă glazură roz deschis cu o picătură de colorant alimentar roșu. Păstrați glazura acoperită pentru a preveni uscarea.
Lucrând la 1 cookie la un moment dat, întindeți deasupra un strat subțire de glazură roz.
Se presara partea de sus a cookie mată cu lumină sau roz inchis decorare zahăr pentru a acoperi, scuturarea excesul. Decupați un colț mic din geantă cu glazură albă. Țeavă câteva puncte de glazură albă pe cookie; atașați dcors. Repetați cu cookie-urile rămase. Lăsați cookie-urile să se usuce, 1 oră.
Puneți nuca de cocos tocată într-o pungă cu fermoar.
Adăugați câteva picături de colorant alimentar verde; masați pentru a nuanța uniform nuca de cocos. Puneți nuca de cocos într-un castron puțin adânc.
Întindeți glazura de vanilie pe cupcakes.
Rulați marginile în nucă de cocos verde. Apăsați un cookie deasupra fiecărui cupcake.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Cupcakes. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.