Bunny Cookie Cupcakes

Bunny Cookie Cupcakes
Reteta Bunny cookie Cupcakes este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest desert are 406 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 93 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coloranți alimentari, aluat de prăjituri cu zahăr, cupcakes și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Bunny Cookie Pops, Bunny Cupcakes, și Bunny Cupcakes.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Frământați aluatul și făina împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Rulați la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Decupați formele de iepuraș folosind un tăietor de prăjituri de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
5
Transferați pe foi de copt, distanțându-vă la 2 inci. Reroll resturi; continuați tăierea pentru a obține 24 de iepurași.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți prăjiturile, foi rotative la jumătatea drumului, până devin aurii, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați într-o grătar pentru a se răci. Faceți glazură pentru biscuiți: amestecați zahărul cofetarilor, pudra de albuș de ou și 3 linguri. apă caldă până la netezire. (Dacă glazura este prea groasă, amestecați mai multă apă, 1 linguriță. la un moment dat.) Lingura 2 Linguri. glazură într-o pungă cu fermoar. Tentă rămasă glazură roz deschis cu o picătură de colorant alimentar roșu. Păstrați glazura acoperită pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
GlazuraGlazura
Cookie-uriCookie-uri
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
Lucrând la 1 cookie la un moment dat, întindeți deasupra un strat subțire de glazură roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Cookie-uriCookie-uri
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Se presara partea de sus a cookie mată cu lumină sau roz inchis decorare zahăr pentru a acoperi, scuturarea excesul. Decupați un colț mic din geantă cu glazură albă. Țeavă câteva puncte de glazură albă pe cookie; atașați dcors. Repetați cu cookie-urile rămase. Lăsați cookie-urile să se usuce, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorarea ZahăruluiDecorarea Zahărului
GlazuraGlazura
Cookie-uriCookie-uri
10
Puneți nuca de cocos tocată într-o pungă cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
11
Adăugați câteva picături de colorant alimentar verde; masați pentru a nuanța uniform nuca de cocos. Puneți nuca de cocos într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor VerziCuloarea Alimentelor Verzi
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Întindeți glazura de vanilie pe cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De VanilieGlazură De Vanilie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
13
Rulați marginile în nucă de cocos verde. Apăsați un cookie deasupra fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Cupcakes. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista