Bunica ' s Taffy
Taffy-ul bunicii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 63 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40 și costă 8 cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 87 de fani. Dacă aveți la îndemână orice colorant alimentar colorat, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Taffy, Taffy, și Taffy.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, amestecați împreună zahărul și amidonul de porumb.
Adăugați untul, sarea, siropul de porumb și apa; se amestecă bine. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a se amesteca în unt.
Se încălzește la 275 grade F (134 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop picurată dintr-o lingură formează fire dure, dar flexibile.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia, extractul aromat și colorantul alimentar.
Se toarnă într-un vas de copt uns de 8x8 inch. Când se răcește suficient pentru a se manipula, scoateți bomboanele din tigaie și trageți până când își pierde strălucirea și devine rigidă. Trageți în frânghii și folosiți foarfece pentru a tăia în bucăți de 1 inch. Înfășurați fiecare bucată în hârtie cerată.