Bunica ' s Pepper Slaw

Bunica ' s Pepper Slaw
Bunica piper Slaw este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 382 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Un amestec de semințe de țelină, ardei gras, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 80%. Încercați Ardei Gras, Ardei Iute, și Fenicul-Ardei Iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați varza și ardeiul gras împreună într-un castron mare. Condimentează amestecul liberal cu sare; se amestecă. Se lasă să stea 45 de minute; scurgeți și reveniți la vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
VarzăVarză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți oțetul și zahărul la fiert împreună într-o cratiță. Scoateți imediat de pe foc și amestecați în amestecul de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați semințele de țelină; se amestecă bine. Se răcește complet înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista