Bunica ' s Pepper Slaw
Bunica piper Slaw este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 382 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Un amestec de semințe de țelină, ardei gras, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 80%. Încercați Ardei Gras, Ardei Iute, și Fenicul-Ardei Iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați varza și ardeiul gras împreună într-un castron mare. Condimentează amestecul liberal cu sare; se amestecă. Se lasă să stea 45 de minute; scurgeți și reveniți la vas.
Aduceți oțetul și zahărul la fiert împreună într-o cratiță. Scoateți imediat de pe foc și amestecați în amestecul de varză.
Adăugați semințele de țelină; se amestecă bine. Se răcește complet înainte de servire.