Bunica de usturoi piure de cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de usturoi al bunicii. Această rețetă servește 12 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 243 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de unt, sare și piper, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic, și Piure De Cartofi Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se curăță cartofii și se taie în sferturi.
Așezați cartofii într - o tigaie de 5 până la 6 litri și adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Acoperiți tigaia și aduceți la fierbere la foc mare, apoi fierbeți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunse, 15 până la 20 de minute.
Între timp, într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mic, combinați usturoiul, smântâna și untul. Acoperiți și amestecați ocazional până când usturoiul este fraged când este străpuns, aproximativ 10 minute.
Într-un blender sau procesor de alimente, amestec de usturoi pur.
Scurgeți cartofii, reveniți la tigaie și adăugați usturoiul pur. Mash cu un masher de cartofi sau mixer până la neted.
Adăugați sare și piper după gust.