Bun Mănâncă Friptură De Curcan

Bun mănâncă friptură de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 722 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, curcanul tânăr, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir confiate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Zăbrele De Ghimbir De Mure ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Bun Mănâncă Friptură De Curcan, Bun Mănâncă Friptură De Curcan, și Bun Mănâncă Turcia Tamales (Alton Brown 2009) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți să dezghețați curcanul în frigider sau într-un răcitor păstrat la 38 de grade F.
Combinați stocul de legume, sarea, zahărul brun, boabele de piper, boabele de ienibahar și ghimbirul confiat într-un vas mare la foc mediu-mare. Se amestecă ocazional pentru a dizolva solidele și se aduce la fierbere. Apoi scoateți saramura de pe foc, răciți la temperatura camerei și refrigerați.
Combinați saramura, apa și gheața în găleata de 5 galoane.
Așezați curcanul dezghețat (cu măruntaiele îndepărtate) cu pieptul în jos în saramură. Dacă este necesar, cântăriți pasărea pentru a vă asigura că este complet scufundată, acoperită și refrigerată sau așezată în zona rece timp de 8 până la 16 ore, întorcând pasărea o dată la jumătatea drumului prin saramură.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Scoateți pasărea din saramură și clătiți în interior și în exterior cu apă rece. Aruncați saramura.
Așezați pasărea pe raftul de prăjire într-o tigaie cu jumătate de foaie și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Combinați mărul, ceapa, bățul de scorțișoară și 1 cană de apă într-un vas sigur cu microunde și cuptor cu microunde la înălțime timp de 5 minute.
Adăugați aromatice îmbibate în cavitatea curcanului împreună cu rozmarinul și salvia. Puneți aripile sub pasăre și acoperiți pielea din belșug cu ulei de canola.
Prăjiți curcanul la cel mai scăzut nivel al cuptorului la 500 de grade F timp de 30 de minute. Introduceți un termometru cu sondă în cea mai groasă parte a sânului și reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Setați alarma termometrului (dacă este disponibilă) la 161 de grade F. O pasăre de 14 până la 16 kilograme ar trebui să necesite un total de 2 până la 2 1/2 ore de prăjire.
Lăsați curcanul să se odihnească, acoperit slab cu folie sau un bol mare de amestecare timp de 15 minute înainte de sculptură.