Bun Mănâncă Friptură De Curcan

Bun Mănâncă Friptură De Curcan
Bun mănâncă friptură de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 722 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, curcanul tânăr, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir confiate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Zăbrele De Ghimbir De Mure ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Bun Mănâncă Friptură De Curcan, Bun Mănâncă Friptură De Curcan, și Bun Mănâncă Turcia Tamales (Alton Brown 2009) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți să dezghețați curcanul în frigider sau într-un răcitor păstrat la 38 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2
Combinați stocul de legume, sarea, zahărul brun, boabele de piper, boabele de ienibahar și ghimbirul confiat într-un vas mare la foc mediu-mare. Se amestecă ocazional pentru a dizolva solidele și se aduce la fierbere. Apoi scoateți saramura de pe foc, răciți la temperatura camerei și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
UmărUmăr
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Combinați saramura, apa și gheața în găleata de 5 galoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
2
Așezați curcanul dezghețat (cu măruntaiele îndepărtate) cu pieptul în jos în saramură. Dacă este necesar, cântăriți pasărea pentru a vă asigura că este complet scufundată, acoperită și refrigerată sau așezată în zona rece timp de 8 până la 16 ore, întorcând pasărea o dată la jumătatea drumului prin saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Scoateți pasărea din saramură și clătiți în interior și în exterior cu apă rece. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Așezați pasărea pe raftul de prăjire într-o tigaie cu jumătate de foaie și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Combinați mărul, ceapa, bățul de scorțișoară și 1 cană de apă într-un vas sigur cu microunde și cuptor cu microunde la înălțime timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Adăugați aromatice îmbibate în cavitatea curcanului împreună cu rozmarinul și salvia. Puneți aripile sub pasăre și acoperiți pielea din belșug cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8
Prăjiți curcanul la cel mai scăzut nivel al cuptorului la 500 de grade F timp de 30 de minute. Introduceți un termometru cu sondă în cea mai groasă parte a sânului și reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Setați alarma termometrului (dacă este disponibilă) la 161 de grade F. O pasăre de 14 până la 16 kilograme ar trebui să necesite un total de 2 până la 2 1/2 ore de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Lăsați curcanul să se odihnească, acoperit slab cu folie sau un bol mare de amestecare timp de 15 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
Revista