Bun Mang Ga (lăstari vietnamezi de bambus și supă de tăiței de orez cu Vermicelli de pui)

Bun Mang Ga (lăstari vietnamezi de bambus și supă de tăiței de orez cu Vermicelli de pui)
Rețeta Bun Mang Ga (lăstari de bambus vietnamezi și supă de tăiței de orez cu Vermicelli de pui) ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 312 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Un amestec de ardei iute de păsări thailandeze, rau r rormm, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la phamfatale.com are 2 fani. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Curry De Pui Thailandez Cu Lăstari De Bambus, Amestecați lăstarii de bambus de pui prăjiți în sos de fasole neagră, și Supă vietnameză de tăiței de orez cu carne de vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o tigaie de dimensiuni medii cu aproximativ 2 litri de apă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați fidea de orez vermicelli. Așteptați ca apa să revină la fierbere (aproximativ 1-2 minute), apoi coborâți focul la mediu-mic timp de aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De OrezVermicelli De Orez
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scurgeți lichidul. Clătiți tăiței. Pune taiteii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4
Încălziți aproximativ 1 inch de ulei de canola într-o tigaie. Prăjiți 3 cepe și șalotă în ulei, amestecând frecvent pentru a preveni arderea cepei până când culoarea este uniform aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.Aduceți aproximativ 7 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Adăugați ghimbirul feliat, ceapa prăjită și șalota.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
7
Adăugați cele 2 găini întregi și carcasele de pui în bulionul de ceapă. Gatiti aproximativ 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Scoateți puii întregi din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Lasă-le să se răcească puțin până le poți descurca fără disconfort. Faceți mai multe incizii diagonale adânci în toată carnea păsărilor.
10
Așezați puii înapoi în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
11
Adăugați daikonul, ceapa întreagă, zahărul de rocă și sarea de condimentare a ciupercilor. Aduceți la fierbere încă o dată și fierbeți încă 30 de minute până când ceapa întreagă și daikonul sunt moi și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
12
Presărați piper negru proaspăt măcinat după gust.Se condimentează cu sare. Aduceți înapoi la fierbere, apoi coborâți imediat focul la fierbere ușoară. Gatiti inca 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Scoateți puii și tocați carnea. Puneți carnea deoparte pe un platter.In o cratiță adâncă diferită, aduceți la fierbere aproximativ 1 litru de bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Adăugați lăstarii de bambus tăiați felii și gătiți până se înmoaie (aproximativ 10-15 minute).fii organizat. Aliniați 8 boluri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
15
Așezați niște tăiței de vermicelli, ceapă albă tocată, varză mărunțită, ceapă verde, muguri de fasole, coriandru și celelalte ierburi vietnameze în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Ceapă AlbăCeapă Albă
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
16
Adăugați tăiței de orez fierți, scurși, urmând cu bulionul care fierbe cu lăstari de bambus feliați. Se acoperă cu pui mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Fidea De OrezFidea De Orez
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
17
Se servește cu sos de usturoi chili, busuioc thailandez, mentă, ardei jalapeno și ardei iute de pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, ScurseRondele De Ardei Iute Feliate, Scurse
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
18
Stropiți niște NC mm pe bulion pentru a termina.Sapă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista