Bun Mang Ga (lăstari vietnamezi de bambus și supă de tăiței de orez cu Vermicelli de pui)

Bun Mang Ga (lăstari vietnamezi de bambus și supă de tăiței de orez cu Vermicelli de pui)
Rețeta Bun Mang Ga (lăstari de bambus vietnamezi și supă de tăiței de orez cu Vermicelli de pui) ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 312 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Un amestec de ardei iute de păsări thailandeze, rau r rormm, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la phamfatale.com are 2 fani. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Curry De Pui Thailandez Cu Lăstari De Bambus, Amestecați lăstarii de bambus de pui prăjiți în sos de fasole neagră, și Supă vietnameză de tăiței de orez cu carne de vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o tigaie de dimensiuni medii cu aproximativ 2 litri de apă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați fidea de orez vermicelli. Așteptați ca apa să revină la fierbere (aproximativ 1-2 minute), apoi coborâți focul la mediu-mic timp de aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De OrezVermicelli De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scurgeți lichidul. Clătiți tăiței. Pune taiteii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Încălziți aproximativ 1 inch de ulei de canola într-o tigaie. Prăjiți 3 cepe și șalotă în ulei, amestecând frecvent pentru a preveni arderea cepei până când culoarea este uniform aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.Aduceți aproximativ 7 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Adăugați ghimbirul feliat, ceapa prăjită și șalota.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
7
Adăugați cele 2 găini întregi și carcasele de pui în bulionul de ceapă. Gatiti aproximativ 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Scoateți puii întregi din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Lasă-le să se răcească puțin până le poți descurca fără disconfort. Faceți mai multe incizii diagonale adânci în toată carnea păsărilor.
10
Așezați puii înapoi în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
11
Adăugați daikonul, ceapa întreagă, zahărul de rocă și sarea de condimentare a ciupercilor. Aduceți la fierbere încă o dată și fierbeți încă 30 de minute până când ceapa întreagă și daikonul sunt moi și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ridiche DaikonRidiche Daikon
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
12
Presărați piper negru proaspăt măcinat după gust.Se condimentează cu sare. Aduceți înapoi la fierbere, apoi coborâți imediat focul la fierbere ușoară. Gatiti inca 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Scoateți puii și tocați carnea. Puneți carnea deoparte pe un platter.In o cratiță adâncă diferită, aduceți la fierbere aproximativ 1 litru de bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
14
Adăugați lăstarii de bambus tăiați felii și gătiți până se înmoaie (aproximativ 10-15 minute).fii organizat. Aliniați 8 boluri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Așezați niște tăiței de vermicelli, ceapă albă tocată, varză mărunțită, ceapă verde, muguri de fasole, coriandru și celelalte ierburi vietnameze în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ceapă AlbăCeapă Albă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Adăugați tăiței de orez fierți, scurși, urmând cu bulionul care fierbe cu lăstari de bambus feliați. Se acoperă cu pui mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Fidea De OrezFidea De Orez
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
17
Se servește cu sos de usturoi chili, busuioc thailandez, mentă, ardei jalapeno și ardei iute de pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, ScurseRondele De Ardei Iute Feliate, Scurse
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
18
Stropiți niște NC mm pe bulion pentru a termina.Sapă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista