Bun Frickin ' Paprika Pui
Puiul de Paprika bun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 498 calorii, 35g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de sherry, pui, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Bun Frickin ' Paprika Pui, Supa de linte alba cu crema de chorizo si boia de ardei-supa de linte aux blondes avec chorizo et CR inktime au paprika, și Friptura de porc și provocarea bună și bună pentru tine.
Instrucțiuni
Bateți împreună iaurtul, usturoiul, 3 linguri de boia de ardei, 2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de pastă fierbinte de chile și piper cayenne într-un bol mare.
Se amestecă în bucăți de pui și se aruncă pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 3 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți puiul din pungă și transferați-l pe o farfurie sau o foaie de copt căptușită cu prosoape de hârtie. Puneți bucățile de pui uscate cu mai multe prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare.
Combinați 1/4 cană ulei de măsline, oțet de sherry, ketchup, 1/8 linguriță pastă fierbinte de chile, ciupiți boia de ardei, sare și piper într-un bol mic. Pune deoparte.
Puneți puiul la grătar, cu pielea în jos, pe grătarul preîncălzit timp de 4 minute, cu capacul grătarului închis.
Întoarceți puiul și grătarul cu capacul închis până se rumenesc bine și carnea nu mai este roz în centru, aproximativ 6 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei trebuie să citească 180 grade F (82 grade C).
Se amestecă amestecul de oțet sherry peste puiul gătit și se servește.