Bumbleberry Fool Parfait
Bumbleberry Fool Parfait ar putea fi doar rețeta fără gluten și lacto ovo-vegetariană pe care ați căutat-o. Această rețetă face 6 porții cu 1027 de calorii, 7 g de proteine și 87 g de grăsime fiecare. Pentru 2,7 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork necesită smântână groasă, suc de lămâie, mentă și extract de vanilie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu un scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bumbleberry Sirop, Bumbleberry Crumble și Bumbleberry Pancakes.
Instrucțiuni
Puneți fructele de pădure într-un blender și adăugați zahărul și sucul de lămâie. Amestecați până devine frumos și omogen.
Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste un castron mare și strecurați fructele de pădure amestecate, apăsând solidele cu o lingură sau o spatulă pentru a introduce toate sucurile în bol. Vrei doar sucul, nu semințele, așa că aruncă solidele. Rezervați aproximativ 1 cană de piure de fructe de pădure într-un castron mic, restul va fi pentru topping. Acoperiți și puneți la frigider până când sunteți gata să vă asamblați parfaiturile.
Bateți smântâna și vanilia într-un castron mare până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor piureul de fructe de pădure rezervat în frișcă. Umpleți o pungă de patiserie cu această cremă de fructe de pădure și introduceți în 6 căni înalte de sundae. (Dacă nu serviți imediat, puteți păstra crema în punga de patiserie la frigider.)
Puneți paharele de parfait cu fructe întregi, mai multă cremă de fructe de pădure și stropiți la final cu piureul de fructe de pădure rezervat.
Decorați cu încă câteva fructe de pădure întregi și puțină mentă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Parfaitul poate fi combinat cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Cuvee Cava de 40 de ani de la Juve & Camps Reserva de la Familia cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava]()
Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe coapte, bagheta prajita cu note de citrice lamaie si caise. Gustul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu se adaugă doze, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinați cu miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și jamon iberic.