Bulion de varză și chorizo
Bulionul de Kale și chorizo este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 379 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 129 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, bulion de pui, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este extraordinar. Midii în Chorizo și bulion de roșii, Midii aburite cu bulion de roșii și Chorizo, și Midii picante în bulion de Chorizo de roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mare.
Adăugați ceapa, usturoiul și chorizo, apoi gătiți timp de 5 minute până se înmoaie. Aruncați cartofii și gătiți încă câteva minute.
Se toarnă bulionul, se condimentează și se aduce la fierbere. Gatiti totul timp de 10 minute pana cand cartofii sunt la un pas de colaps.
Folosiți un tocător pentru a zdrobi cartofii în supă, apoi aduceți înapoi la fierbere.
Adăugați kale și gătiți timp de 5 minute până se înmoaie. Puneți supa în boluri, apoi serviți stropit cu uleiul de măsline rămas.