Bulion de varză și chorizo

Bulion de varză și chorizo
Bulionul de Kale și chorizo este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 379 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 129 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, bulion de pui, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este extraordinar. Midii în Chorizo și bulion de roșii, Midii aburite cu bulion de roșii și Chorizo, și Midii picante în bulion de Chorizo de roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, usturoiul și chorizo, apoi gătiți timp de 5 minute până se înmoaie. Aruncați cartofii și gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se toarnă bulionul, se condimentează și se aduce la fierbere. Gatiti totul timp de 10 minute pana cand cartofii sunt la un pas de colaps.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Folosiți un tocător pentru a zdrobi cartofii în supă, apoi aduceți înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Adăugați kale și gătiți timp de 5 minute până se înmoaie. Puneți supa în boluri, apoi serviți stropit cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
KaleKale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate89
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista