Bulion de pui șofran cu bile matzo de spanac

Bulion de pui șofran cu bile matzo de spanac
Supa de pui de șofran cu bile matzo de spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 552 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați spanac, boabe de piper, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Șofran Matzo Bile, Supă cu bile Matzo cu chiftele de pui și bulion de pui de casă, și Supă de pui cu bile Matzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți toate ingredientele la fiert într-o oală foarte mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți parțial și fierbeți 2 ore, amestecând ocazional. Se strecoară bulionul într-un alt vas. Lingură 1/4 cană grăsime din partea superioară a bulionului și puneți-o într-un castron mediu; adăugați 1/4 cană bulion. Se răcește amestecul de grăsimi și se rezervă pentru bile matzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți suficientă carne din aripile de pui pentru a măsura 1 cană generoasă. Pui tocat fin; rezervă pentru bile matzo. Răciți bulionul rămas până când este gata de utilizare. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Pui MăcinatPui Măcinat
BulionBulion
MatzoMatzo
CarneCarne
1
Bateți ouăle, sarea și piperul în amestecul de grăsime de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PuiGrăsime De Pui
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Se amestecă masa matzo, apoi spanacul și puiul tocat rezervat. Acoperiți și răciți până la fermitate, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui MăcinatPui Măcinat
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
SpanacSpanac
3
Aduceți oală mare cu apă sărată generos la fiert. Folosind mâinile ude și aproximativ 2 linguri pentru fiecare, formați amestecul matzo în 16 bile; picătură în apă clocotită. Reduceți căldura la minim, acoperiți oala și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați bilele matzo în vasul de 13x9x2 inci. (Se poate face cu 1 zi înainte; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Îndepărtați orice grăsime din partea de sus a bulionului; aduceți la foc mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
5
Adăugați bile matzo fierte; se fierbe până se încălzește, aproximativ 10 minute. Bulion de oală și 2 bile matzo în fiecare din cele 8 boluri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista