Bulion De Pui

Bulion De Pui
Supa de pui este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 723 calorii, 59G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați hock de șuncă, spate de pui, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, Supă cu bile Matzo cu chiftele de pui și bulion de pui de casă, și Bulion De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul, ceapa și ardeiul roșu într-un vas mare. (A mea este de 16 litri.) Clătiți capul de usturoi în apă rece și apoi îndepărtați pielea de hârtie. Împărțiți usturoiul în cuișoare individuale. Clătiți și tăiați rădăcinile de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Pui întregPui întreg
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați o bucată de pânză de brânză de dimensiunea unui prosop de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Puneți căței de usturoi, boabe de piper, frunze de dafin și coriandru pe pânză de brânză, aduceți capetele împreună pentru a face o pungă mică și legați totul liber cu sfoară de bucătărie. Dați pungii câteva lovituri bune cu un ciocan de bucătărie și adăugați-l în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi puiul cu cel puțin 2 până la 3 inci. Aruncați cârligul de șuncă dacă utilizați. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, îndepărtând spuma de pe vârf pe măsură ce se formează. Când apa fierbe, reglați căldura astfel încât bulionul să se gătească la fierbere constantă, dar nu rulantă. Gatiti 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
Pui întregPui întreg
BulionBulion
ApăApă
5
Verificați pentru a vă asigura că sânii sunt fierți și apoi scoateți-i din oală. Gatiti inca 15 minute, scoateti picioarele si coapsele si dati deoparte pentru a face un alt fel de mancare de pui. Dacă folosiți spatele, gâtul, aripile etc., nu trebuie să eliminați nimic. Lăsați-le să aromeze în continuare bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Gatiti 1 ora. Puneți o strecurătoare peste un castron mare și tapetați strecurătoarea cu câteva straturi de pânză de brânză. Îndepărtați cu grijă bulionul prin tifon. (Ladling este cel mai simplu și mai sigur mod.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
BolBol
7
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
8
articol var
9
Type_27_data = {};
10
articol
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista