Bulion De Pui
Supa de pui este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 723 calorii, 59G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați hock de șuncă, spate de pui, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, Supă cu bile Matzo cu chiftele de pui și bulion de pui de casă, și Bulion De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul, ceapa și ardeiul roșu într-un vas mare. (A mea este de 16 litri.) Clătiți capul de usturoi în apă rece și apoi îndepărtați pielea de hârtie. Împărțiți usturoiul în cuișoare individuale. Clătiți și tăiați rădăcinile de coriandru.
Tăiați o bucată de pânză de brânză de dimensiunea unui prosop de bucătărie.
Puneți căței de usturoi, boabe de piper, frunze de dafin și coriandru pe pânză de brânză, aduceți capetele împreună pentru a face o pungă mică și legați totul liber cu sfoară de bucătărie. Dați pungii câteva lovituri bune cu un ciocan de bucătărie și adăugați-l în oală.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi puiul cu cel puțin 2 până la 3 inci. Aruncați cârligul de șuncă dacă utilizați. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, îndepărtând spuma de pe vârf pe măsură ce se formează. Când apa fierbe, reglați căldura astfel încât bulionul să se gătească la fierbere constantă, dar nu rulantă. Gatiti 30 de minute.
Verificați pentru a vă asigura că sânii sunt fierți și apoi scoateți-i din oală. Gatiti inca 15 minute, scoateti picioarele si coapsele si dati deoparte pentru a face un alt fel de mancare de pui. Dacă folosiți spatele, gâtul, aripile etc., nu trebuie să eliminați nimic. Lăsați-le să aromeze în continuare bulionul.
Gatiti 1 ora. Puneți o strecurătoare peste un castron mare și tapetați strecurătoarea cu câteva straturi de pânză de brânză. Îndepărtați cu grijă bulionul prin tifon. (Ladling este cel mai simplu și mai sigur mod.)
Se adaugă sare după gust.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;