Bulion De Pui

Bulion De Pui
Supa de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 320 calorii, 23g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți apă, țelină, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, Supă cu bile Matzo cu chiftele de pui și bulion de pui de casă, și Bulion De Pui.

Instrucțiuni

1
Clătiți bine bucățile de pui, îndepărtând tot excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
2
Așezați puiul într-o oală mare de supă și adăugați toate ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți ușor, parțial acoperit, timp de 1 oră, îndepărtând cu atenție orice spumă care se ridică la suprafață. Reglați condimentele și gătiți cu 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
4
Scoateți oala de pe foc și lăsați bulionul să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se strecoară bulionul printr-o sită într-un castron, apoi se tapetează sita cu o grosime dublă de pânză de brânză umezită și se toarnă din nou. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
BolBol
6
Dacă bulionul trebuie utilizat imediat, lăsați grăsimea să se ridice la suprafață; apoi degresați complet bulionul îndepărtând grăsimea cu o lingură de metal sau turnând bulionul printr-un separator de sos. Dacă nu este pentru utilizare imediată, transferați bulionul răcit într-un recipient de depozitare și refrigerați-l, acoperit, timp de 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SosSos
7
Îndepărtați stratul de grăsime întărit de sus înainte de utilizare. Utilizați bulionul degresat în decurs de 4 zile sau transferați-l în recipientele congelatorului și congelați-l timp de până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
8
articol var
9
Type_27_data = {};
10
articol
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții1
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista