Bulion de miel cu castravete și iaurt de mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bulionul de miel cu iaurt de castraveți și mentă. Această rețetă face 6 porții cu 261 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, piper, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Castravete-menta iaurt Dip, Salată de castraveți cu iaurt și mentă, și Raft de miel cu iaurt de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți toate ingredientele într-o cratiță la foc mediu și dați la fiert. Se fierbe 3-4 minute și se îndepărtează spuma care se formează la suprafață, apoi se reduce focul la minim și se fierbe ușor timp de 1 1/2—2 ore, până când mielul este fraged și aproape că cade de pe os, apoi se scoate de pe foc.
Scoateți coada din stoc, apoi treceți stocul printr-o strecurătoare fină sau sită într-o cratiță curată (aruncați legumele) și păstrați-l fierbinte. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar. Tăiați carnea de miel din os.
Pentru a servi, împărțiți carnea de miel mărunțită în 6 boluri de supă. Adunați fâșiile de castraveți în 6 mănunchiuri și adăugați câte unul în fiecare bol, apoi turnați peste bulionul fierbinte și adăugați o lingură de iaurt. Finalizați cu câteva crenguțe de mentă și o măcinare de piper negru.
Pentru un efect decorativ suplimentar, serviți această supă acoperită cu" spaghete": folosiți lama pieptenei pe o mandolină sau tăiați castravetele în panglici și apoi tăiați-le în fâșii subțiri folosind un cuțit foarte ascuțit.
Retipărit cu permisiunea cărții de bucate Le Pain Quotidien: rețete delicioase din Le Pain Quotidien de Alain Coumont. Copyright Editura Octopus Group Ltd 2013; text copyright licență PQ A. S. și comunicări Creativecrl 2013; Fotografii copyright comunicatii creative A. S. R. L. 201
Publicat de Mitchell Beazley, o amprentă a Octopus Publishing Group Ltd.