Bulion De Legume Proaspete
Supa de legume proaspete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 51 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână crenguță de busuioc, țelină, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 68%. Încercați Cod proaspăt cu bulion de scoici, Bulion De Legume, și Bulion De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția sării, într-un vas de 8 litri. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 3 ore. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare căptușită cu cheesecloth într-un bol mare, presând legumele cu spatele unei linguri pentru a îndepărta cât mai mult lichid; aruncați solidele. Se amestecă sarea.
Notă: depozitați bulionul în frigider într-un recipient etanș timp de până la 1 săptămână.
Turnați 2 căni de bulion în recipiente sigure pentru congelator; congelați până la 3 luni.