Bulion De Ierburi

Bulionul de ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 13 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, apă, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Linguine cu bulion de plante și scoici, Lingură: Halibut (și cocoloașe) în bulion de plante de la Martha Stewart, și Faceți-vă propria pulbere de condimente pentru bulion de legume și ierburi pentru stoc.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 30 de minute. Se strecoară amestecul printr-o sită căptușită cu pânză de brânză, rezervând bulion. Aruncați solidele.
Notă: bulionul poate fi păstrat la frigider până la 2 zile sau la congelator timp de 6 luni. Congelați în tăvi pentru cuburi de gheață sau recipiente pentru congelator cu 1 cană pentru o măsurare ușoară.